Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Beleef een dag vol actie bij technische dienst van Kasterlee

Op zondag 24 september zet de technische dienst van Kasterlee zijn deuren open van 12 tot 18 uur. Maak kennis met de verschillende diensten en werp een blik achter de schermen van de gebouwen, middelen en voertuigen die dagelijks worden ingezet in Kasterlee.

Bezoekers mogen ook zelf de handen uit de mouwen steken in het groen atelier. De medewerkers geven met plezier een woordje uitleg bij de vele infopunten en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Klauteren in de voertuigen, een verkeerspark met go-carts, springkastelen en een reuze zandbak… Schepen van technische dienst Guy Van de Perre is overtuigd: “Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een gezellige en interessante namiddag van te maken.”

Tijdens of na jouw bezoek zin gekregen in een job bij de technische dienst? Grijp dan nu je kans en solliciteer voor medewerker schoonmaak of teamleider groendienst.

Leuke extra: ook Brandweer Kasterlee houdt deze dag een opendeurdag, ideaal om beide te combineren want je vindt hen in hetzelfde gebouw op Lichtaartsebaan 4a in Kasterlee.

Tip: Vermijd parkeerstress, kom met de fiets.

Lichtaartsebaan 4a , Kas, België

Deel dit artikel